Duszone grzyby z kaszkawał.pdf
(
15 KB
)
Pobierz
Duszone grzyby z kaszkawał
Składniki: 1/2 kg grzybów, 1 szklanka roztopionego masła, 1/2 pęczka
świe
ego koperku, 1 ły eczka mielonego pieprzu, 150 g startego sera
kaszkawał (mo na go zastąpić serem ółtym), sól
Kroimy grzyby w kawałeczki, lekko solimy i dusimy w maśle. Co kilka minut
dolewamy trochę wody. Gdy grzyby zmiękną, zdejmujemy je z ognia i
dodajemy posiekany koperek oraz pieprz mielony. Nakładamy grzyby do
czterech talerzy i posypujemy startym serem.
Plik z chomika:
tatanka.com
Inne pliki z tego folderu:
Foie Gras z puree borowikowym.doc
(145 KB)
Murill - Werbena.doc
(23 KB)
Podgrzybki marynowane smakkujawpl (HD).mov
(41918 KB)
Rydz kwaśny w miodzie.jpg
(718 KB)
Budyń pieczarkowy.doc
(1 KB)
Inne foldery tego chomika:
00000000
DESER
DODATKI
JAJA
JEDNOGARNKOWE I PÓŁMIĘSNE
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin