TABELA KALORII WARZYWA.doc

(647 KB) Pobierz

 

TABELA KALORII WARZYWA

 

Nazwa produktu

Ilość

Kalorie

Tłuszcze

Białko

Węglowodany

bakłażan

g

26.0kCal

0.1 g

1.1 g

6.3 g

bakłażan gotowany bez soli

g

28.0kCal

0.1 g

0.9 g

6.9 g

bakłażan gotowany z solą

g

28.0kCal

0.1 g

0.9 g

6.9 g

bób

g

341.0kCal

1.5 g

26.1 g

58.3 g

bób gotowany bez soli

g

85.0kCal

0.4 g

7.1 g

14.0 g

bób gotowany z solą

g

85.0kCal

0.4 g

7.1 g

14.0 g

botwinka gotowana bez soli

g

27.0kCal

0.2 g

2.6 g

5.5 g

botwinka gotowana z solą

g

27.0kCal

0.2 g

2.6 g

5.5 g

botwinka surowa

g

19.0kCal

0.1 g

1.8 g

4.0 g

brokuły

g

29.0kCal

0.4 g

3.0 g

5.2 g

brokuły gotowane z solą

g

29.0kCal

0.4 g

3.0 g

5.0 g

brokuły gotowane, bez soli

g

29.0kCal

0.4 g

3.0 g

5.0 g

brokuły mrożone

g

27.0kCal

0.4 g

2.7 g

4.7 g

brokuły mrożone, Bonduelle

g

27.0kCal

0.4 g

2.7 g

4.7 g

brokuły mrożone, gotowane bez soli

g

28.0kCal

0.1 g

3.1 g

5.4 g

brokuły mrożone, gotowane z solą

g

28.0kCal

0.1 g

3.1 g

5.4 g

brokuły mrożone, Hortex

g

27.0kCal

0.4 g

2.7 g

4.7 g

brukselka

g

47.0kCal

0.5 g

4.7 g

8.7 g

brukselka gotowana bez soli

g

43.0kCal

0.9 g

3.5 g

8.4 g

brukselka gotowana z solą

g

43.0kCal

0.9 g

3.5 g

8.4 g

brukselka mrożona

g

45.0kCal

0.5 g

4.5 g

8.4 g

brukselka mrożona, gotowana bez soli

g

42.0kCal

0.4 g

3.6 g

8.3 g

brukselka mrożona, gotowana z solą

g

42.0kCal

0.4 g

3.6 g

8.3 g

burak

g

42.0kCal

0.1 g

1.8 g

9.5 g

burak gotowany

g

43.0kCal

0.1 g

1.9 g

9.9 g

burak puree, mrożone

g

38.0kCal

0.1 g

1.6 g

8.6 g

cebula

g

34.0kCal

0.4 g

1.4 g

6.9 g

cebula gotowana bez soli

g

39.0kCal

0.5 g

1.6 g

8.1 g

cebula gotowana z solą

g

39.0kCal

0.5 g

1.6 g

8.1 g

cebulka dymka

g

30.0kCal

0.4 g

1.4 g

6.9 g

chrzan

g

80.0kCal

0.6 g

4.5 g

18.1 g

cieciorka

g

122.0kCal

2.6 g

7.7 g

123.0 g

cukinia

g

15.0kCal

0.1 g

1.2 g

3.2 g

cukinia gotowana bez soli

g

16.0kCal

0.1 g

1.0 g

3.5 g

cukinia gotowana z solą

g

16.0kCal

0.1 g

1.0 g

3.5 g

cykoria

g

22.0kCal

0.2 g

1.7 g

4.1 g

czosnek

g

147.0kCal

0.5 g

6.4 g

32.6 g

dynia

g

33.0kCal

0.3 g

1.3 g

7.7 g

dynia gotowana bez soli

g

25.0kCal

0.2 g

0.9 g

5.8 g

dynia gotowana z solą

g

25.0kCal

0.2 g

0.9 g

5.8 g

fasola biała, gotowana bez soli

g

141.0kCal

0.7 g

8.9 g

25.7 g

fasola biała, gotowana z solą

g

141.0kCal

0.7 g

8.9 g

25.7 g

fasola biała, nasiona suche

g

338.0kCal

1.6 g

21.4 g

61.6 g

fasola czerwona, z puszki

g

85.0kCal

0.3 g

5.2 g

15.6 g

fasola mung, kiełki

g

40.0kCal

0.4 g

3.0 g

6.2 g

fasola szparagowa

g

35.0kCal

0.2 g

2.4 g

7.6 g

fasola szparagowa, gotowana bez soli

g

40.0kCal

0.5 g

...

Zgłoś jeśli naruszono regulamin